Menu:


Nasza kuchnia


Elegancki bankiet z wykwintnym menu?

Regionalna biesiada z bieszczadzkim jadłem?

Piknik firmowy nad jeziorem?

Na kulinarnej mapie południowo-wschodniego zakątka naszego kraju nasz dom zajmuje miejsce szczególne. Gastronomia zawsze była jednym z naszych najważniejszych atutów. Od wielu lat cieszymy się znakomitą opinią - dlatego też nasz ośrodek stał się celem turystyki kulinarnej na Szlaku Podkarpackiego Jadła i Wina

Nasze oryginalne potrawy przygotowujemy w oparciu o świeże i naturalne produkty pochodzące z ekologicznych upraw i hodowli w regionie będącym jednym z najczystszych w Polsce. Specjalizujemy się zarówno w tradycyjnych recepturach kuchni domowej i regionalnej w jej najlepszym wydaniu, jak również w wykwintnej kuchni bankietowej.

W związku z tym odkryliśmy naszą nową pasję: jarzyny, warzywa i zioła w naszej kuchni pochodzą z ekologicznej uprawy, którą sami założyliśmy, pielęgnujemy i na której nie stosujemy żadnych chemikaliów czy sztucznych nawozów. Dzięki temu w naszej kuchni wszystkie potrawy są bardzo zdrowe i po prostu smakują wyjątkowo!
Posiadamy również własną wędzarnię - zgodnie z tradycyjną sztuką wędzenia sami przygotowujemy kiełbasy, wędliny, a nawet ryby!

W czasie wakacji (lipiec-sierpień) oraz podczas tzw. długich weekendów (majowego i czerwcowego) w naszych punktach gastronomicznych (ogród i przystań) dla wszystkich gości codziennie od godz. 13 wydajemy gotowe zestawy obiadowe (zupa, danie główne, surówka, kompot) w bardzo atrakcyjnej cenie 13 zł - zawsze smaczne i zawsze świeże!!

Mnóstwo naszych Gości spróbowało już naszych regionalnych specjałów:
bojkowskiej polewki
wieprzowiny po hyrniacku
tołhajskich ziemniaczków
dań z grilla nad jeziorem
a także słynnych

pstrągów z masłem czosnkowym
babuszki
polędwiczek a'la Rasputin
sakiewek Wincentego Pola
pieczone jagnię i prosię
bufetów sałatkowych.





























Standardowo w cenę pobytu w naszym ośrodku wliczone są dwa posiłki dziennie:

  • śniadania w formie stołu szwedzkiego w godzinach od 8.30 do 9.30;
  • obiadokolacje w godzinach 18.00 - 19.00 serwowane do stolika; obiadokolacja składa się z dwóch dań, napoju i deseru; do dyspozycji również bufet sałatkowy.